Яхния със зелен лук

06/07/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 944
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месото на хапки и го пържите в сгорещеното олио заедно със ситно нарязания лук. Щом лукът поомекне, прибавяте 2-3 с.л. наситнен джоджен и 2-3 с.л. наситнен магданоз, поръсвате с червения пипер, слагате 5-6 зърна черен пипер и посолявате.

Наливате 1 ч.ч. топла вода, добавяте разтопеното масло и варите на тих огън, докато ястието остане на мазнина. Накрая подправяте с лимонов сок.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!