Гювеч с пиле

09/04/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 310
  • Преглеждания за месеца180
  • Преглеждания за седмицата54
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате пилето на порции, които изпържвате в олиото до зачервяване. Прибавяте ситно нарязания лук, нарязаните на тънки пръстени чушки, настърганите моркови и патладжана, нарязан на кубчета и отцеден.

Слагате също така нарязаните на тънки филийки домати, нарязаните на кръгчета картофи, нарязаната на кубчета целина и ситно нарязаните чесън и листа от магданоз и целина. Посолявате и подправяте с чубрица и черен пипер на вкус.

Разбърквате добре и задушавате 20 минути на умерен огън. Прехвърляте в тавичка и печете в умерена фурна, докато гювечът остане на мазнина.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар