Селска чорба с агнешко месо

17/06/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 957
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месото на малки късчета, заливате го с 6 ч.ч. студена вода и варите на тих огън.

Задушавате ситно нарязания лук в маслото и 2-3 с.л. бульон от месото. Прибавяте домата също нарязан на ситно. Като се поизпари водата, слагате ориза, разбърквате и прибавяте брашното.

Изсипвате запръжката към почти свареното месо. Когато оризът се свари, дръпвате ястието от огъня, посолявате и поръсвате със ситно нарязан джоджен и магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар