Манджа от пресен лук

09/07/2014
Teodora Cekovaот Teodora CekovaНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 101
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате и задушавате лука. Картофите задушавате в маслото.

След 10 минути прибавяте заедно с препеченото брашно при лука.

Овкусявате със сол и магданоз и заливате с гореща вода.

Сипвате в тава и печете.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
26.02.2016 01:09
Много бърза и вкусна манджа.Една от най-любимите ми е.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв