Зрял боб с киселец

04/07/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 268
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се накисва за 1 нощ в студена вода. Измива се и се вари. Киселецът се реже на дребно и се задушава в половината мазнина.

Нарязвате лука и чесъна на ситно и ги запържвате в останалата мазнина. Сипвате брашното и разреждате с водата, в която сте варили боба.

Поръсвате с червен пипер, посолявате, подправяте със стрит джоджен и варите още 10-15 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар