Задушени гъби с чесън

23/01/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 029
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зехтинът се загрява и в него се слагат да се запържват нарязаните на четвъртинки гъби. Пържат се няколко минути, като се разбъркват.

Добавят се пресованият чесън и лимоновият сок и се овкусява с чер пипер и сол. Пържи се още няколко минути, като се бърка.

Сервира се топло, поръсено с магданоз. Често се сервира като т.нар. "тапас" - предястие към напитка в заведение.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Petya Angelova
Petya Angelova
23.01.2014 19:20
Страхотни са!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв