Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Кремове»Пудинг»Рибен пудинг по Мадридски

Рибен пудинг по Мадридски

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k3k
Рибен пудинг по Мадридски1 / 2
06/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
125 мин.
Порции
4-5

Необходими Продукти

  • риба - 750 г
  • масло - 2 с.л.
  • домати - 400 г
  • яйца - 3 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • галета
  • маргарин - 30 г
  • майонеза - 200 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата леко се задушава, накъсва се и грижливо се изчиства от костите. Доматите се заливат с вряла вода, обелват се и се задушават в растително масло, докато се разварят.

Смесват се с рибата, добавят се разбитите яйца и се подправят със сол и черен пипер. В добре намазана с мазнина форма за пудинг се посипва галета, изсипва се подготвената смес и се вари около 1 час на водна баня.

Рибеният пудинг се сервира горещ с разтопено масло или с майонеза. Към него се поднасят варени картофи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: