Домашни шницели

14/01/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 617
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти омесвате хубаво, без да спазвате определен ред. В тиган се загрява олио.

Със супена лъжица загребвате от сместа и се изсипва в тигана и с леко натискане оформяте шницелите. Поднесете с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Олга Иванова
Олга Иванова
07.02.2014 00:17
Вие наистина ли мислите че не знаем как се прави шницел?Питки ли ще ядем или кайма С две чаши брашно месим питки.Май някой прави икономия на каймата.
0
1
ВИКИ
ВИКИ
06.02.2014 17:03
Аз ги правя по същия начин, но слагам по-малко вода и по-малко брашно.Стават бързо и са вкусни
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв