Пиле с моркови и грах

18/01/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 433
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате пилето на парчета и го изпържвате леко в мазнината. В същата мазнина след изваждането му се прибавят последователно и се задушават ситно нарязаните лук и морковите, нарязани на кубчета.

Когато омекнат морковите, се прибавят грахът, червеният пипер, черният пипер, 1 ч.ч. топла вода и месото. Посолявате ястието на вкус и го оставяте да ври на тих огън до готовност. Преди свалянето му от огъня поръсвате със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

дани
дани
07.03.2014 21:50
според мен това е свинско месо с грах
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв