Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Печено пиле с кашкавалена заливка

Печено пиле с кашкавалена заливка

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k3k
Печено пиле с кашкавалена заливка1 / 2
26/01/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
5
"Ароматно ястие с пилешко имаме за вас днес"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 5 пилешки бутчета или др. части на пилето
  • яйца - 3 бр.
  • прясно мляко - 3 с.л.
  • брашно - 3 с.л.
  • кашкавал - 150 г настърган
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на порции, които се посоляват и поръсват с черен пипер.

Парчетата месо се овалват в брашно и се нареждат в намаслена тавичка.

Приготвя се смес от яйцата, млякото, брашното и кашкавала, с която се залива ястието.

Пече се, докато се зачерви кашкавалът.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
51
45
31
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Гюрга
Гюрга
Прави ми впечатление, че в този сайт повечето рецепти не са пробвани. Така не можем да имаме доверие и да готвим рецепти от тук.
26.06.2015 17:46
Mihail
Mihail
сурови?! ...мда.. аз определено съм начинаещ, какво още трябва да им се направи на бутчетата?
14.02.2014 19:36
1
1
Покажи всички подкоментари
Цвети
Цвети
Хубава рецепта,но поне напишете по-ясно. По този начин бутчетата ще останат сурови. Все пак тук има и начинаещи. Иначе поздравления за рецептата!
04.02.2014 12:26
3