Задушен карфиол

14/01/2014
Ivanka
отIvankaНовак252
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции8-10
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 916
  • Преглеждания за месеца173
  • Преглеждания за седмицата33
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и сваряваме карфиола в подсолена вода. Накъсваме го на розички, слагаме го да се отцеди и го прехвърляме в тенджера.

Сгорещяваме маслото и заливаме карфиола с него. Задушаваме го за няколко минути на слаб огън. Поднасяме задушения карфиол поръсен със счукан черен пипер.
подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар