Агнешко месо с грах

08/02/2014
Ivanka
отIvankaНовак252
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 136
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 750 г
  • грах - 1, 200 кг (консерва)
  • лук - 3 гл.
  • домати - 2 - 3 бр.
  • олио - 100 мл
  • брашно - 2 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • магданоз - 1 вр.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и го задушаваме в мазнината.

Заливаме задушеното месо с топла вода - да го покрие.

Прибавяме предварително нарязаните на дребно лук и домати, граха, червения пипер. Варим на тих огън до омекване на месото и зеленчуците.

Размиваме брашното в студена вода и го добавяме. Посоляваме ястието.

Варим още 10-12 минути и го сваляме от огъня. Поръсваме с нарязан магданоз.

подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Maria
Maria
23.03.2014 16:45
В рецептата не виждам дадени моркови, а на снимката толкова ясно личат...
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв