Агнешко месо с грах

IvankaIvanka
Новак
2524121k
Агнешко месо с грах1 / 2
08/02/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 750 г
  • грах - 1, 200 кг (консерва)
  • лук - 3 гл.
  • домати - 2 - 3 бр.
  • олио - 100 мл
  • брашно - 2 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • магданоз - 1 вр.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и го задушаваме в мазнината.

Заливаме задушеното месо с топла вода - да го покрие.

Прибавяме предварително нарязаните на дребно лук и домати, граха, червения пипер. Варим на тих огън до омекване на месото и зеленчуците.

Размиваме брашното в студена вода и го добавяме. Посоляваме ястието.

Варим още 10-12 минути и го сваляме от огъня. Поръсваме с нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Maria
Maria
В рецептата не виждам дадени моркови, а на снимката толкова ясно личат...
23.03.2014 16:45
1