Агнешка шкембе чорба със застройка

14/01/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо16 869
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата36
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шкембето се изчиства, измива и сварява. Нарязва се на дребно, а бульонът се прецежда. Сгъстява се със запържения в масло лук, брашно и червен пипер.

Когато заври, се сипва нарязаното шкембе и се оставя за малко на котлона. След сваляне от огъня се застройва с яйцата, оцета и счукания чесън.подобни рецепти тук

5 6
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар