Агнешка дроб-чорба със застройка

08/08/2014
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 184
  • Преглеждания за месеца1013
  • Преглеждания за седмицата57
  • Рейтинг3,5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се измива добре със студена вода. Слага се да ври в подсолена вода. Добавят се нарязаните лук, морков и целина. Когато дробът е сварен, се изважда, а бульонът се прецежда.

Дробът се нарязва на парченца и се връща в бульона. Оставя се да заври и се добавя оризът. Лукът се нарязва и задушава в маслото, заедно с брашното и червения пипер.

Запръжката се добавя към супата. Когато е напълно готова, се застройва с яйцето, разбито в млякото и се поръсва с магданоз, джоджен и черен пипер.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 2
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар