Агнешка дроб-чорба със застройка

08/08/2014
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър9049295
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 539
  • Преглеждания за месеца130
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се измива добре със студена вода. Слага се да ври в подсолена вода. Добавят се нарязаните лук, морков и целина. Когато дробът е сварен, се изважда, а бульонът се прецежда.

Дробът се нарязва на парченца и се връща в бульона. Оставя се да заври и се добавя оризът. Лукът се нарязва и задушава в маслото, заедно с брашното и червения пипер.

Запръжката се добавя към супата. Когато е напълно готова, се застройва с яйцето, разбито в млякото и се поръсва с магданоз, джоджен и черен пипер.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар