Агнешко с пресен чесън и зелен лук

14/08/2014
"За агнешкото няма специален сезон, но от нас да го знаете - най-вкусно е напролет, с пресен чесън и зелен лук "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 045
  • Преглеждания за месеца3750
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 1 кг
  • зелен лук - 6 връзки
  • чесън - 1 връзка пресен
  • магданоз - 1 връзка
  • олио - 100 мл
  • джоджен - 1 връзка
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • брашно - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на порции и се слага, заедно с нарязаните чесън и лук, в дълбока тенджера.

Добавят се олиото, червеният пипер, нарязаните джоджен и магданоз. Посолява се и се поръсва с брашното.

Оставя се на слаб огън до пълна готовност на месото.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар