Супа от агнешки главички и спанак

11/07/2014
Ivanka
отIvankaНовак252
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 919
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме агнешките главички в подсолена вода.

Отделяме месото, мозъка и езика и ги нарязваме на дребно.

Нарязваме на дребно спанака.

Нарязваме на ситно лукът и го задушаваме в мазнината с малко вода, като прибавяме брашното и червения пипер.

Във врящ бульон изсипваме нарязаните език, месо, мозък, спанак и задушения лук.

Варим супата на умерен огън 10-15 минути. Разбиваме киселото мляко с яйцето и застройваме готовата супа. Накрая поръсваме с черен пипер.

подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Стан Ой
Стан Ой
10.05.2016 18:06
Любимата ми!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв