Агнешко по селски

06/01/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 296
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на едри парчета, залива се с вода и се вари заедно с дафиновия лист, лука и черния пипер.

Пяната, която се образува при варенето, се премахва. Оризът се измива и се слага в тава. Отгоре се нарежда месото.

Залива се с бульон и се поръсва с черния пипер и нарязаните магданоз и джоджен. Пече се на умерена фурна.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар