Агнешки котлети по италиански

07/01/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 872
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • агнешки котлети - 6 бр.
  • масло - 100 г
  • кашкавал - 150 г настърган
  • галета - 80 г
  • свинска мас - за пържене
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Котлетите се начукват и се натриват с черен пипер и сол. Потапят се в разтопеното масло и след това в кашкавала.

После се потапят в разбитото яйце, пак в кашкавала и най-накрая в галета.

Пържат се в загрята мас от двете страни.

подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар