Великденско агнешко с лапад

18/04/2014
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90410321
"За тези, които обичат агнешкото да е сочно и със сосче, възползвайте се от тази рецепта"
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 858
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и нарязва на порции. Нарежда се в тава и се посолява. Залива се с гореща вода.

Добавя се половината масло и се запича в умерена фурна. По време на печенето месото се полива със соса и се обръща.

Лападът се нарязва и се задушава на слаб огън в останалото масло. Добавя се оризът и 3 чаши вода.

Посолява се. Яйцата се разбиват с млякото и се добавят към ориза. С тази смес се покрива месото и се запича до пълна готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!