Италиански омлет с тиквички

11/01/2014
Анонимен
отАнонименНовак6301
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 936
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват и измиват. Режат се на тънки филийки и се запържват заедно с чесъна с половината от маслото на слаб огън около 20 мин., докато омекнат.

Чесънът се изважда и се добавят мащерката и и тиквичката. Държат се на огъня около 10 мин. Яйцата се разбиват на пяна. Добавят се сиренето и прясното мляко и се разбърква добре.

Гъбите се заливат с яйчената смес и се държи на огъня около 5 мин., докато сместа стегне. Поръсва се със сусамовите семена. Обръща се внимателно и се държи още 4 мин., или докато придобие златистокафяв цвят. Сервира се горещ.подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар