Агнешки тас кебап

08/01/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне80 мин.
Готвене90 мин.
Общо170 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 068
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото месо се нарязва на ситно и се смесва с лука, който също е нарязан на ситно. Добавя се сол, черен пипер и бахар и се оставя да стои на студено 1 час.

Месото се запържва в маслото и когато порозовее, се добавят обелените и настъргани домати. Добавя се 1 чаша топла вода и ястието се оставя да къкри на бавен огън, докато се сгъсти.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар