Зимна супа с говеждо месо и зеленчуци

08/01/2014
Анонимен
отАнонименНовак252
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо990
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме говеждото месо в подсолена вода до полуомекване.

Задушаваме в мазнината с малко вода ситно нарязания лук, моркови, целина, зеле и накъсан на розички карфиола.

Прибавяме към бульона с месото задушените зеленчуци и ги варим докато омекнат.

Добавяме в супата зеления фасул, граха, нарязаните на дребно домати и виното.

Варим още няколко минути и сваляме супата с говеждо месо от огъня.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар