Агнешка дроб-сарма на скара

01/09/2014
Ivanka
отIvankaНовак252
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 622
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре агнешките дреболии и ги нарязваме на кубчета.

Нарязваме на дребно лука и джоджена.

Разбъркваме всичко и овкусяваме с черен пипер и сол.

Увиваме сместа в булото и печем на скара до зачервяване.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар