Агнешко дробено

Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
12/01/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+2 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 319
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Дреболиите се измиват и се нарязват заедно със сланината и се задушават до омекване.

Вадят се и в останалата мазнина се задушават нарязаните зелени подправки и лукът, нарязан на ситно. Поръсва се с черен пипер и сол и се залива с вино.

Добавят се дреболиите и се оставя да къкри 10 минути. След това се премества всичко в тава и се пече 20 минути в умерена фурна.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни Рецепти