Агнешко дробено

Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
12/01/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+2 точки
1 Потребител и ти сготвиха тази рецепта
Статистика
  • Преглеждания общо1 278
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешки дреболии - 1 кг
  • сланина - 250 г
  • лук - 4 глави
  • червено вино - 100 мл
  • чесън - 4 скилидки
  • магданоз - 1 връзка
  • джоджен - 1 връзка
  • черен пипер
  • сол

Приготвяне

Дреболиите се измиват и се нарязват заедно със сланината и се задушават до омекване.

Вадят се и в останалата мазнина се задушават нарязаните зелени подправки и лукът, нарязан на ситно. Поръсва се с черен пипер и сол и се залива с вино.

Добавят се дреболиите и се оставя да къкри 10 минути. След това се премества всичко в тава и се пече 20 минути в умерена фурна.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Най-популярните рецепти от категорията

Подобни и изпробвани

Избрани

Gotvach.bg във Фейсбук

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с