Агнешко дробено

12/01/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 611
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешки дреболии - 1 кг
  • сланина - 250 г
  • лук - 4 глави
  • червено вино - 100 мл
  • чесън - 4 скилидки
  • магданоз - 1 връзка
  • джоджен - 1 връзка
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дреболиите се измиват и се нарязват заедно със сланината и се задушават до омекване.

Вадят се и в останалата мазнина се задушават нарязаните зелени подправки и лукът, нарязан на ситно. Поръсва се с черен пипер и сол и се залива с вино.

Добавят се дреболиите и се оставя да къкри 10 минути. След това се премества всичко в тава и се пече 20 минути в умерена фурна.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар