неделя, 14 февруари

Агнешко дробено

От Роси ТрифоноваИноватор / Автор12/01/2014
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции6
Изпрати Агнешко дробено
до име:
до имейл:
от име:
от имейл:
Прати
Статистика
  • Споделяния
  • Харесвания
  • Преглеждания общо1 133
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Продукти

  • агнешки дреболии - 1 кг
  • сланина - 250 г
  • лук - 4 глави
  • червено вино - 100 мл
  • чесън - 4 скилидки
  • магданоз - 1 връзка
  • джоджен - 1 връзка
  • черен пипер
  • сол
Сготви+2 точки
Бъди първият, който ще ползва новата опция тук.

Приготвяне на Агнешко дробено

Дреболиите се измиват и се нарязват заедно със сланината и се задушават до омекване.

Вадят се и в останалата мазнина се задушават нарязаните зелени подправки и лукът, нарязан на ситно. Поръсва се с черен пипер и сол и се залива с вино.

Добавят се дреболиите и се оставя да къкри 10 минути. След това се премества всичко в тава и се пече 20 минути в умерена фурна.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Обща оценка за рецептата:Дай и ти своята оценка!
0 Гласа

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!

Най-популярните рецепти от категорията

Избрани

Подобни и изпробвани

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с

Вкусна и уникална рецепта за Агнешко дробено. Не намерихте това което търсите? Прелисти останалите рецепти за Агнешко дробено. Избрани рецепти от нашенската и чуждестранна кухня. Съвети как да приготвим Агнешко дробено в Готвач.бг - твоят кулинарен портал с множество ястия, вкусотии, съвети и заръки от нашите автори, на едно място.