Пържено пиле

от ВасилкаНовак
14/07/2009
"Хрупкаво пиле, което си хапваме задължително без гарнитура, защото натюр е най-вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3-4
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо15 502
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,4 от 5

Необходими Съставки

  • пиле - 1 бр.
  • брашно - 20 гр.
  • яйца - 3 бр.
  • олио

Начин на приготвяне

Почистете добре измитото пиле, отстранете кожата и го разделете на порции. Посолете парчетата, оваляйте в брашното, в разбитите жълтъци и в разбитите на сняг белтъци. Изпържете в сгорещената мазнина до златисто.

подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 7
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

ini
ini
02.02.2014 23:26
е това си панирано пиле.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти