Песто

09/01/2014
Анонимен
отАнонименНовак6301
"Основна рецепта за песто, която всеки кулинар трябва да знае "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции300 мл
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 708
  • Преглеждания за месеца100
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Босилекът, кедровите ядки, чесънът, солта, пиперът се разбиват в блендер, като постепенно се долива и зехтинът.

Сместа се прехвърля в купа, където се смесва със сирене пармезан и водата. Разбърква се добре.подобни рецепти тук

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

gergina yotova
gergina yotova
26.01.2014 14:19
страхотно!!!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв