Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Задушен зелен фасул

Задушен зелен фасул

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Задушен зелен фасул1 / 3
18/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2-3
"Най-любимата ни гарнитура, която лесно се приготвя на котлон"

Необходими Продукти

  • зелен фасул - 750 гр.
  • масло - 50 гр.
  • вода - 1 ч.ч.
  • захар - 1 бучка
  • чубрица - 1 стрък
  • сол
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете изчистения и нарязан зелен фасул заедно с останалите продукти в затворен съд около 20 - 25 минути. След това излейте водата. Запържете го за няколко минути в 50 гр. разтопено масло и поръсете с нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
58
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Даниил Биков
Даниил Биков
Радвам се ,че не послушах тесногръдите и ограничени коментари! Стана много хубаво! Със чеснов сос е направо върха! Забравих магданоза,но другия път ще го сложа.
27.06.2023 21:02
2
Мо
Мо
Това го ядат французите и децата им, но опитайте да го сервирате на българин... Няма да ви се получи
04.11.2014 23:06
1
ива
ива
на кого ще сервирате това?
10.03.2013 13:18
1
Сърдит дядо
Сърдит дядо
По време на купонната система/до 1952г./захарта се обещаваше на децата, ако си изядат буламача- половин бучка на две деца.
03.01.2013 10:38
1
1
тодор
тодор
И къде се слага тази захар ?
07.10.2011 21:53
1
Дафи
Дафи
А захарта за какво се слага ?
09.04.2011 15:07
2