Крем супа от зелени салати

17/01/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо715
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се запържва в маслото на умерена температура, около 2-3 мин. или докато омекне. Добавят се салатките. Поръсва се със солта и черния пипер и се оставя да къкри на бавен огън около 30 мин.

Салатките се изцеждат, като се задели бульона. Пасират се, докато се получи гладка смес. Пюрето от салати се връща в тенджерата и се държи на слаб огън. Добавя се жълтъците, сметаната и се бърка добре.

Бърка се постоянно между 5-10 мин., докато сместа се сгъсти, като се прибави от заделения бульон, за да заприлича на крем супа. След като сервирате в купички, може да украсите с пармезана и магданоза.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар