Гъбена супа с мащерка

24/01/2014
Приготвяне5 мин.
Готвене25 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 547
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете гъбите и червения лук и ги разрежете.

Запържете лука, след това добавете гъбите към него. Сложете малко сол, пипер и мащерка.

Към лука и гъбите добавете 800 мл вода и около 20 минути варете.

През това време разбъркайте сметаната с брашното и малко от бульона, който варите.

Изсипете след това всичко в супата и изчакайте да заври.
подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Galya Vasileva
Galya Vasileva
31.07.2016 20:03
Чудесна рецепта, само брашното изтървах, но за сметка на това я застроих. Ако се добави и копър и магданоз по около половин връзка става просто неповторима :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв