Риба с пресен лук

09/07/2014
Teodora Cekovaот Teodora CekovaНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо309
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се нарязва на парчета и се вари около 8-10 минути в подсолена вода. Прибавя се черния пипер. Сварената риба се изважда и се подрежда в тава за печене.

Нарязвате лука на ситно и го задушавате заедно с нарязаните на кубчета моркови и целина в мазнината и малко вода. Нарязвате част от домати на ситно и ги сипвате в сместа. Продължавате да задушавате.

Наливате бульона от варенето, разбърквате и заливате рибата. Останалите домати режете на филийки и ги подреждате най-отгоре върху ястието.

Печете в умерена фурна. Преди поднасяне поръсвате с магданоз.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар