Пържени зеленчуци с омлет

09/02/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 039
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белтъците се разбиват с 1/8 ч.л. сол, докато станат на сняг. На умерена температура се запържва лукът в 1 с.л. от маслото. Разтопява се 1 с.л. от маслото, където се запържват белтъците. След като се запържат, се режат на лентички.

Запържват се морковите в останалото масло, осоляват се със солта. Добавя се водата и се държат на котлона около 10 мин. Мащерката и майораната също се запържват, добавят се аспержите, държат се на огъня, докато омекнат.

Смесват се с морковите, баклата и магданозът. Държат се на котлона около 1 мин., след това се прибавят нарязаните на лентички белтъци и се поръсва с пармезан.
подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар