Панирано рибено филе с бира

02/02/2014
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаДарт Вейдър3141037
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 448
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • риба - 1 кг почистено филе
  • масло - 1 ч.ч. растително
  • бира - 1 ч.ч.
  • яйца - 3 бр.
  • лимонов сок
  • сол
  • черен пипер
  • брашно - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете филето на късчета и овкусете с лимонов сок, сол и черен пипер. Смесете бирата, брашното и яйцата.

Потопете рибата в сместа и изпържете в загрятата мазнина. Сервирайте с картофено пюре, парченца лимон и салата.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар