Зеленчукова рибена чорба

09/04/2014
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаИноватор3141037
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 185
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • риба – 500 г почистено филе
  • моркови – 2 бр.
  • целина – 1/2 глава
  • лук – 2 глави
  • олио – 4 с.л.
  • брашно – 1 с.л.
  • оцет
  • черен пипер
  • магданоз – 1 стрък
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете филето и го овкусете с оцета и солта. Накълцайте морковите, лука и целината на ситно, задушете ги в мазнината.

След това ги залейте с 4 ч.ч. вода и ги варете до кипване. Смесете брашното с 1/2 ч.ч. вода и го прибавете към зеленчуците.

След като зарзаватът поври няколко минути, добавете рибата и подправките. Оставете чорбата на огъня още 5 минути и поръсете с магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар