Варени кюфтета от рибена кайма

11/02/2014
Кристина Черниковаот Кристина ЧерниковаИноватор / Автор
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо496
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • риба – 400 г почистена
  • хляб – 1 филия, без кора (отлежал)
  • лимони – 1 бр.
  • сол
  • индийско орехче
  • черен пипер
  • магданоз
  • доматен сок – 1 бутилка
  • брашно – 1 с.л.
  • яйца – 1 бр.
  • лук – 1 глава
  • масло – 60 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете хляба и го смелете заедно с рибата. Добавете подправките, яйцето и накълцания лук.

Размесете всички съставки и оформете кюфтета. Загрейте масло и доматен сок. Оваляйте кюфтетата в брашно и пуснете да врат в соса.

След 5 – 10 минути отдръпнете от котлона. Сервирайте с картофено пюре или сварен ориз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар