Варени кюфтета от рибена кайма

11/02/2014
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаДарт Вейдър3141037
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо731
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • риба - 400 г почистена
  • хляб - 1 филия, без кора (отлежал)
  • лимони - 1 бр.
  • сол
  • индийско орехче
  • черен пипер
  • магданоз
  • доматен сок - 1 бутилка
  • брашно - 1 с.л.
  • яйца - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • масло - 60 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете хляба и го смелете заедно с рибата. Добавете подправките, яйцето и накълцания лук.

Размесете всички съставки и оформете кюфтета. Загрейте масло и доматен сок. Оваляйте кюфтетата в брашно и пуснете да врат в соса.

След 5 – 10 минути отдръпнете от котлона. Сервирайте с картофено пюре или сварен ориз.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар