Паниран шаран с чесън и горчица

11/02/2014
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаИноватор3141037
"Феноменално вкусен и ароматен шаран, в който ще се влюбите още преди да го опитате дори "
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 856
  • Преглеждания за месеца21621
  • Преглеждания за седмицата18705
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

  • шаран – 2 бр.
  • лимони – 1 бр.
  • лук – 1 глава
  • чесън - 3 скилидки
  • горчица – 1 с.л.
  • сол
  • брашно – 1 к.ч.
  • яйца – 2 бр.
  • галета – 1 к.ч.
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете рибата на едри късове и подправете със сол и лимон. Наситете чесъна и лука, след което ги смесете с горчицата.

С получената смес намажете шарана и оставете да отлежи 3 часа. Оваляйте всеки къс в брашно, яйце и галета.

Изпържете в нагорещено олио и поднесете с варени картофи.

подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

цветомир
цветомир
23.02.2015 01:13
Да пробвах , на истина много сполучлив вариант .
4
0

Виж всички коментари или напиши такъв