Хлебен тутманик със сирене

07/07/2014
Ivankaот IvankaНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции14
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 005
  • Преглеждания за месеца127
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд разбиваме яйцата и прибавяме киселото мляко с разтворената в него сода.

Хлябът е предварително нарязан на филийки, като всяка една потапяме в сместа и нареждаме в тавичка, намазана с мазнина.

Първият ред поръсваме с натрошено сирене и поливаме обилно с разтопеното масло. Нареждаме втори ред с натопени филийки и слагаме масло и сирене в същия ред. Накрая покриваме с трети ред филийки, върху които изливаме само разтопено масло.

Печем тутманика в предварително нагрята силна фурна.
подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар