Пържен спанак по китайски

25/10/2011
Славка
отСлавкаНовак
"Страхотно предястие, което ще приготвите за по-малко от 5 минути "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 744
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме мазнината добре.

Запържваме лука, джинджифила, шунката или бекона за 2 мин., като бъркаме непрекъснато. Прибавяме спанака и пак при непрекъснато бъркане добавяме соевият сос, чесъна, бульона и орехите най-накрая, бърка се още около 2 мин.

Става и като ястие, но лично за мен е най добро като гарнитура или предястие.

подобни рецепти тук

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!