Пълнени калмари с кашкавал и сирене

06/02/2014
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаДарт Вейдър3141037
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 888
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и осолете почистените калмари. Поставете в тялото масло, кашкавал и сирене.

Наръсете с черен пипер и босилек. Печете калмарите в намазнена тавичка на умерена фурна.

От време на време ги обръщайте, за да се изпекат равномерно от всички страни.подобни рецепти тук

5 2
4 6
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
16.05.2016 09:43
Жалко, че при нас няма по магазините цели, все нарязани продават.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв