Каша от раци

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
31442742k
Каша от раци1 / 2
06/02/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
2
"Риба под път и над път, но попаднат ли ви раци - това е рецептата"

Необходими Продукти

  • раци - 300 г раци с черупки
  • лук - 2 глави
  • брашно - 1 с.л.
  • масло - 20 г
  • червен пипер
  • сол
  • чили - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете и почистете раците. Нарежете лука на полумесеци и го задушете в мазнина.

Прибавете брашното и разбъркайте. Сложете солта и червения пипер.

Добавете бульона, в който са врели раците. Оставете яхнията да ври на тих огън. Поднесете я подлютена с чили по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: