Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Запечен сафрид по руски

Запечен сафрид по руски

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
31442742k
Запечен сафрид по руски1 / 2
20/02/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • сафрид - 800 г изчистен
  • картофи - 10 бр. сварени
  • масло - 2 с.л. краве
  • прясно мляко - 4 ч.ч.
  • яйца - 2 бр.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте почистената риба и я нарежете на едри късове.

Обелете картофите и ги надробете. Разбийте яйцата с млякото и маслото.

В намаслена тавичка сложете рибата, покрийте я с картофите и наръсете с подправките.

Отгоре излейте яйчената смес. Печете в силна фурна до златист цвят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: