Супа от мисо и резене

27/06/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
Приготвяне5 мин.
Готвене25 мин.
Общо30 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо538
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Резенето се запържва заедно с праза, картофите и моркова около 2 мин. Прибавят се джиндифилът, чесънът, лютите чушки и семената резене.

Осолява се. Добавя се водата и се оставя да заври около 15 мин., или докато омекнат зеленчуците.

Прибавя се мисото, а след около 15 мин. се кресонът, лимоновият сок и захарта.
подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

анонимен
анонимен
26.09.2014 10:18
Какаво е това резене...? Написано в половината рецепти в този сайт в който, до сега не срещнах една нормална,истинска бългърска рецепта за супа или чорба...!Послепис.,нито една от тези мексикански рецепти публикувани в сайта НЕ съществува в Мексико.!
0
0
тнвнвн
тнвнвн
27.06.2014 12:04
Пише се месо
2
1
Редактор
Редактор
27.06.2014 15:02
От редактор : Мисо е традиционна японска подправка, която е обявена за една от най-полезните в целия свят. Въпреки че я наричаме подправка, мисото по-скоро е гъста и лепкава паста, която има много солен вкус и наситен аромат.
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв