Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Бяла риба по тутракански

Бяла риба по тутракански

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
31442842k
Бяла риба по тутракански1 / 2
02/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • риба - 5 филета
  • домати - 5 бр.
  • лук - 4 глави
  • олио - 1 ч.ч.
  • галета - 1 с.л.
  • яйца - 2 бр.
  • черен пипер - 1 к.л.
  • кашкавал - 100 г
  • магданоз - 1 връзка
  • сол
  • лимонов сок
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте рибените филета и ги подсушете. Осолете ги и ги оваляйте в галета.

Наредете ги в намазнена тавичка и ги наръсете с лимонов сок.

Нарежете доматите и лука на колелца и покрийте с тях филетата.

Залейте всичко с каша от настърган кашкавал и разбити яйца.

Печете ястието около половин час в умерена фурна. Консумирайте топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: