Халава - индийски десерт

13/09/2014
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаДарт Вейдър3141037
Приготвяне10 мин.
Готвене22 мин.
Общо32 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 535
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти за сиропа се слагат в тенджерка и се варят на умерен огън.

Междувременно грисът се запържва в маслото за 10-тина минути.

Добавят се ореховите ядки и се разбърква. След още 2 минути се добавя и сиропът.

Когато грисът започне да кипи, се намаля степента на котлона.

Вари се на тих огън още 4–5 минути и се отдръпва от печката.подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Reni
Reni
25.01.2016 09:51
Невероятно вкусна се получи!!!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв