Чийзкейк по италиански

22/03/2014
"Чийзкейк по италиански - приготвен със страст и въображение "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 582
  • Преглеждания за месеца1402
  • Преглеждания за седмицата1043
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • ЗА БЛАТА
  • бисквити – 2 ч.ч.
  • канела – 1/2 ч.л
  • масло – 120 г
  • ЗА КРЕМА
  • сирене – 450 г филаделфия
  • сметана – 450 г заквасена
  • захар – 1 к.ч.
  • яйца – 3 бр.
  • ванилия – 1 бр.
  • сметана – 1 спрей
  • шоколад – течен, за украса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натрошените бисквити се размесват с канелата и разтопеното масло.

Сместа се разпределя по стените и дъното на форма, докато се образува блат.

Слага се в хладилника за половин час. Сиренето се разбива, прибавят се захарта, яйцата, ванилията и сметаната.

С получения крем се покрива блатът. Пече се 45 минути на 165 градуса.

Кейкът се охлажда и се украсява със сметаната и течния шоколад.подобни рецепти тук

5 7
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар