Алабаш със сос Бешамел

15/02/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 892
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете алабаша и го нареже на кубчета, след това го сложете да ври 5 минути. Загрейте млякото.

Разтопете маслото заедно с брашното в един тиган, добавете малко сол, поръсете с орехи и изсипете топлото мляко. Пригответе смес за паниране. Продължително бъркайте, като внимавате да не стане твърде гъсто.

Изцедете алабаша, поставете го в една тава и изсипете отгоре соса и след това поръсете с кашкавал. В предварително загрята фурна печете 10-15 минути.
подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар