Корейска салата от червено зеле

13/04/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 175
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се нарязва на тънки ивици и се полива с половината от ябълковия оцет. Посолява се и се намачква. Оставя се за половин час на студено.

Добавят се ябълките, почистени и нарязани на тънки ивички, и се поливат с лимоновия сок. Отгоре се сипват нарязаният на ситно зелен лук и кромид лукът, нарязан на колелца.

Салатата се залива с дресинг, приготвен от майонезата, останалия оцет и захарта.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар