Картофена салата с рукола

15/03/2014
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне45 мин.
Готвене20 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 580
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Картофите се измиват и сваряват в подсолена вода. Изплакват се със студена вода и се обелват. Нарязват се на кубчета и се добавя лукът, нарязан на ситно.

Бульонът се затопля и към него се добавят солта, черният пипер, зехтинът, оцетът и горчицата. С тази смес се заливат картофите и се оставят за един час за да попият добре.

Отгоре се посипват с нарязан на ситно чесън и накъсана рукола. Салатата се разбърква добре и се сервира.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар